• Gratis bezorging vanaf € 250

  • Klantenbeoordeling 8,4

  • 1 eigen winkel

  • Installatie door eigen mensen

Cravt Original

Filters

Traditioneel vakmanschap & unieke designs

Cravt Original is een meubelmerk met een exclusieve collectie van unieke interieurobjecten, luxe meubels, sfeervolle en opvallende verlichting en geraffineerde accessoires. De combinatie tussen traditioneel vakmanschap en een oog voor detail maakt iedere collectie uniek. Cravt Original staat dan ook bekend om de hoge kwaliteit van de afwerking, er wordt namelijk gebruik gemaakt van kostbare materialen die erg arbeidsintensief zijn om te verwerken.

Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van parels, zeeschelpen, roestvrijstaal, versteend hout en halfedelstenen. Het gebruik van deze bijzondere materialen zorgt voor een excentrieke collectie. Aangezien deze materialen lastig te bewerken zijn kunnen we spreken van écht vakmanschap. In de collectie van Cravt Original vind de meest gedetailleerde afwerkingen waar je met je ogen in kan verdwalen.

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam levert het meubelmerk exclusieve producten van hoge kwaliteit aan klanten over de hele wereld. De natuurlijke afwerking afkomstig van materialen uit de natuur is tegenwoordig gewild over de hele wereld. Cravt weet waar ze deze luxueuze grondstoffen kunnen vinden, en nóg belangrijker; hoe ze hier op een bekwame manier kwalitatieve items van maken! Bekijk de mooiste items bij The Outlet Factory.

Toont alle 2 resultaten