Verzenden en Ontvangen


Bezorgen

Bij The Outlet Factory B.V. bieden wij verschillende verzendmethodes aan zodat je zelf kan bepalen hoe, waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Indien het door u bestelde product via de post kan worden verzonden zal de bestelling binnen 1-2 werkdagen worden verzonden. U ontvangt dan een track & trace code via de mail. De bestellingen die niet via de post kunnen worden geleverd, zullen worden bezorgd door onze eigen logistieke afdeling. Zij zullen contact met u opnemen voor een bezorg afspraak. Op de dag van bezorging neemt de bezorger nogmaals contact met u op om te laten weten dat hij/zij onderweg is. De levertijd is afhankelijk van de drukte en de voorraad.


Niet thuis?

Indien je na een 2e bezorgpoging door de bezorgdiensten niet thuis bent bij de levering, wordt het pakket afgeleverd bij een DPD/PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U kunt het pakket hier dan ophalen. De locatie van het pakket kunt u volgen via de track & trace code. Vergeet niet om bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.


Afhalen in onze winkels

Je kan je bestelling ook gemakkelijk afhalen in onze showroom in de Cruquius. Als u deze verzendmethode heeft gekozen ontvangt u van ons een mail wanneer uw bestelling voor uw klaar staat. Vergeet niet om bij het afhalen de bestelbevestiging en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.


Verzendkosten

Momenteel verzenden wij onze producten gratis door heel Nederland. Profiteer van de gratis verzending en shop nu online bij The Outlet Factory!